ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ

Το Porto Vecchio βρίσκεται σε κομβικό σημείο του νησιού, στο παλιό λιμάνι, όπου η πρόσβαση είναι εύκολη. Τα θαλάσσια ταξί μπορούν να προσαράξουν απευθείας μπροστά στο αρχοντικό. Η υπηρεσία των θαλάσσιων ταξί είναι πολύ βολική, καθώς λειτουργεί 24 ώρες συνεχόμενα. Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε το 22980-72072. 

Δεδομένου ότι υπάρχουν τρεις εναλλακτικοί τρόποι για να φτάσετε στο Porto Vecchio, μπορείτε να επιλέξετε αυτόν που σας ταιριάζει καλύτερα:                                                                                        

Με Αυτοκίνητο
Εάν έχετε δικό σας αυτοκίνητο, μπορείτε εύκολα να φτάσετε στις Σπέτσες μέσα σε περίπου 3 ώρες, ακολουθώντας τη διαδρομή από Αθήνα προς Κόστα. Φτάνοντας στην Κόστα, μπορείτε να παρκάρετε το όχημά σας σε ασφαλές χώρο στάθμευσης, σε οικονομική τιμή, και να επιβιβαστείτε σε ένα θαλάσσιο ταξί με προορισμό της Σπέτσες. Αν έρχεστε από άλλο μέρος της Ελλάδας και σκοπεύετε να πάρετε αεροπλάνο προς το Διεθνές Αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" της Αθήνας, μπορούμε να νοικιάσουμε ένα πολυτελές όχημα, με επιπλέον χρέωση, για να σας παραλάβει από εκεί και να σας μεταφέρει στην Κόστα, όπου θα σας περιμένει ένα θαλάσσιο ταξί για να σας φέρει ακριβώς στην  είσοδο του Porto Vecchio.
                                                                                                                         
Με Ιπτάμενο Δελφίνι ή Καταμαράν

Μπορούμε επίσης να κανονίσουμε ένα πολυτελές όχημα για να σας μεταφέρει στο λιμάνι του Πειραιά, όπου μπορείτε να επιβιβαστείτε σε Ιπτάμενο Δελφίνι ή Καταμαράν για τις Σπέτσες. Το ταξίδι διαρκεί περίπου δύο ώρες. Μόλις φτάσετε στο λιμάνι των Σπετσών, θα σας παραλάβουμε και θα σας μεταφέρουμε στο Porto Vecchio, είτε με ταξί, είτε με θαλάσσιο ταξί, είτε με την παραδοσιακή άμαξα. Μπορείτε επίσης να πάρετε Ιπτάμενο Δελφίνι από το Πόρτο Χέλι, όπου υπάρχουν καθημερινά δρομολόγια για τις Σπέτσες, και είναι μόνο για επιβάτες. Το ταξίδι διαρκεί περίπου 15 λεπτά.

Με Ελικόπτερο
Το παλιό λιμάνι βρίσκεται πολύ κοντά στο ελικοδρόμιο των Σπετσών και εάν το επιθυμείτε, με επιπλέον χρέωση, μπορούμε να κανονίσουμε να μεταφερθείτε στο ελικοδρόμιο του Διεθνούς Αεροδρομίου “Ελευθέριος Βενιζέλος” και από εκεί στο ελικοδρόμιο του νησιού, όπου θα σας δεχτούμε και θα σας μεταφέρουμε στο αρχοντικό μας.
USEFUL LINKS
Porto Vecchio
Παλιό Λιμάνι Σπετσών
Τ.Κ. 18050 Ελλάδα
Τηλ. Επικοινωνίας: +30 6938 690910
E. info@portovecchio.gr
FOLLOW US
© 2020 Porto Vecchio Hotel. All rights reserved.